Broodjesservice

De lekkerste, verse broodjes en lunchpakketten bezorgd op iedere gewenste locatie!

Over Broodjesservice Venlo

Broodjesservice Noorderpoort is de cateraar binnen Cabooter Facility. Op bestelling maken we de lekkerste, verse broodjes en lunchpakketten voor u klaar en bezorgen deze op iedere gewenste locatie.

Dit doen we voor zowel onze zakelijke als particuliere relaties, voor kleine en voor grote gezelschappen. Maar ook gewoon voor u. De man of vrouw die zin heeft in een lekkere lunch met een lekker broodje en een stevige kop soep. Meenemen of bij ons opeten?

We bieden een ruim, vers en zeer betaalbaar assortiment artikelen aangevuld met melkproducten, verse sappen en frisdranken. Lekkere, met zorg belegde luxe broodjes van hoge kwaliteit. En super uitgebreid, zodat we aan alle persoonlijke wensen kunnen voldoen.

Naast soep en broodjes biedt Broodjesservice Noorderpoort volledig verzorgde lunches en ambachtelijke maaltijden met uitsluitend streekproducten. Iedere dag komt al dat lekkers van zorgvuldig geselecteerde vers leveranciers uit de regio. Service met een glimlach. Voor u en ons een schone zaak.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 uur t/m 14.30.
Heeft u bestellingen buiten deze tijden of dagen, dan kan dit ook maar uitsluitend na telefonisch overle..

Bezorg bestellingen graag voor 10.00 uur doorgeven.
Mocht u nog iets willen bestellen na 10.00, kan dit alleen in overleg.

Bezorgen aan bedrijven of aan particulieren

Wij bezorgen in de gemeente Venlo.

Andere plaatsen en hoeveelheden na telefonisch overleg.